NASTURI SI ACCESORII

CATARAME METALICE SI DIN NAYLON

VOPSIRE TON IN TON, GRAVARE SI PERSONALIZARE

Clientii nostri

Oferim produse calitative, motiv pentru care clientii nostri au incredere in noi.

Categoriile noastre de nasturi

Oferim o gama larga de produse din care puteti alege.

Nasturi Poliester

Sunt potriviti pentru orice tip de îmbrăcăminte și țesături. Se pot produce in dimensiuni cuprinse între 12L și 70 L . Pot imita orice material , inclusiv materialele naturale .Sunt rezistenti la spalari succesive si permit vopsirea lor ton in ton cu tesaturile.

Nasturi din Materiale Naturale

În ultimele decenii s-au intensificat eforturile pentru a creste consumul de resurse naturale regenerabile, care nu necesită prelucrări industriale complicate.Acest fapt a avut un impact deosebit chiar si pe piața nasturilor. Există o preferință din ce în ce mai mare față de materialele naturale, cum ar fi cornul, lemnul, scoica, fildeșul, pluta, corozo,os etc.

Nasturi Personalizati

Sistemul de marcare cu laser este recomandat deoarece face posibilă gravarea simbolurilor atractive și produce rezultate permanente pe nasturii inscriptionati . Utilizarea tehnologiei laser face gravarea diferitelor simboluri cu precizie perfectă si desenele astfel realizate sunt frumoase și de o acuratețe completă.

Alte Accesorii

Un accesoriu de modă este un articol folosit pentru a contribui la ținuta individuală si este adesea folosit pentru a completa o ținută .Ne remarcam prin atentia deosebita pe care o acordam detaliilor si oferim o gama de peste 70 de finisaje diferite .Producători prin naștere și designeri după vocație,oferim o gamă largă de accesorii mici pentru îmbrăcăminte.

Targuri internationale

Participam in fiecare an la doua dintre cele mai mari targuri de moda

PARIS FABRIC  START :  13rd of September – 15th of September 2021

MUNICH FABRIC START  : 31 st of August  –   02 nd of September 2021