Despre noi

Societatea Pedrini Nastimpex si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in anul 2003, fiind o societate recunoscuta pe piata industriei textile din Romania, datorita dezvoltarii constante si adaptarii usoare in fata cerintelor clientilor nostri.

Atitudinea corecta fata de clienti, calitatea inalta a produselor si respectarea stricta a termenilor si conditiilor de contract au castigat pentru noi aprobarea si increderea producatorilor de haine, atat din tara, cat si din strainatate.

Cresterea constanta a cotei de piata pentru accesorii, diversificand gama de produse, urmarirea continua a nivelului calitativ, dezvoltarea imaginii de brand reprezinta strategia companiei atat pe termen mediu, cat si pe termen lung.

O echipa tanara si ambitioasa, cu un sistem de valori simplu si eficient, flexibil si adaptat la nevoile clientului, calitatea serviciilor si experienta acumulata in toti acesti ani, pot constitui avantaje in comparatie cu alte firme de profil.

In tot acest timp a reusit sa se adapteze cererilor pietei si sa raspunda prompt solicitarilor clientilor interni si externi, precum si sa ofere servicii si produse de calitate superioara, intrucat materia prima pentru nasturii din poliester se produce in proportie de 80% in fabrica noastra.

Livram nasturi si accesorii vestimentare in Romania, dar si in alte tari precum Franta, Austria, Grecia, Elvetia, Cehia, Slovacia etc.

Putem produce nasturi din poliester, corozo natural, imitatie corozo, cocos, lemn, scoica si corn adevarat. In acelasi timp oferim si alte accesorii vestimentare cum ar fi: catarame metalice si din nylon, nasturi metalici, nasturi din piele si din imitatie piele, nasturi din scoica adevarata, nasturi din uree si nasturi din nylon. De asemenea putem executa vopsirea nasturilor ton in ton, precum si gravarea si personalizarea laser a acestora.